Online workshops in pedagogisch sportklimaat

Alles gedaan krijgen in minder tijd door je softskills te verbeteren

Ben je hoofdtrainer en heb je geen tijd voor wat dan ook?

Je wilt 100% met turntraining geven bezig zijn. Maar nu je hoofdtrainer bent geworden moet je ineens overal verstand van hebben. Je wilde nog beter worden in je turners helpen/ in hun talent te zetten en laten bloeien tijdens de trainingen.

Maar je bent juist veel meer tijd kwijt aan leren assistenten aan te sturen, de training te organiseren, wedstrijden en activiteiten coördineren, ouders tevreden te houden, welke communicatie werkt nou het best, wanneer gaan die assistenten nu eens uit zichzelf een activiteit organiseren?

En dan wil iedereen dat het pedagogisch wordt, met een veilig sportklimaat, en iedereen moet op het podium staan tijdens de wedstrijd, en je mag ook nog niet eens meer feedback geven, want alles moet positief zijn.

Geen idee waar je die informatie allemaal moet vinden. Hoe gaan andere trainers hier nu mee om?

Dat gezoek naar softskills en alles uitproberen kost nog meer tijd. De druk wordt steeds hoger, het bestuur en de ouders gaan steeds meer eisen van de training. Je tijd vliegt voorbij, waardoor niet eens tijd hebt om je volledig op je turners te focussen.

Nooit heb je tijd om buiten de training je echt goed te verdiepen in een betere trainer te worden.

Nu heb je alle tijd, maar is alles afgelast en mag je nergens heen.

In de online workshops in pedagogisch sportklimaat ontdek je hoe je tijdens de training weer 100% turntraining geeft.

Zodat je niet meer eindeloos Youtube en Instagram aan het afstruinen bent naar informatie die voor jou als trainer echt relevant is. Je hebt het namelijk gewoon altijd bij de hand.

Daardoor zie je door de bomen het bos weer. Alles wordt duidelijk gekaderd. Welke methodieken horen bij communicatie? Welke methodieken kan ik inzetten bij lastige situaties binnen de training? En de wetenschappelijke achtergrond kan je er altijd bij opzoeken, voor meer verdieping.

Voortaan werk je systematisch verder en ben je geen tijd meer kwijt bent aan uitproberen, of aan het uitzoeken welke informatie voor jou handig of relevant is: alle soft skills voor hoofdtrainers worden behandeld in simpele oefeningen.

Zodat je erachter komt dat je pedagogisch al heel goed bezig bent. En het helemaal niet zo moeilijk is om een veilig of pedagogisch sportklimaat te creëren.

Dat geeft rust en ruimte in je hoofd en je agenda. Met als gevolg dat je weer vaker met je volle aandacht bij je turners in de zaal kan staan. En je je talent weer nieuw leven kan inblazen om je turners te laten groeien tijdens de trainingen.

Meld je aan voor de online workshops in pedagogisch sportklimaat en krijg je focus weer op het geven van turntraining.

Online workshops

(W)eet wat je doet - signalering

 Prijs € 35,- p.p.

(W)eet wat je doet, signalering

Risicofactoren van verstoord eetgedrag binnen turnen kennen en kunnen signaleren.

 

 • 1,5 uur
 • Online met MS Teams, geen reistijd
 • vol = vol
   
  Laat je inspireren door andere trainers!

Online workshops

In The Pocket - feedback, hoe wel?

€ 35,- Early Bird nu € 15,- p.p.

Workshop Feedback, hoe wel?

Alles gedaan krijgen met minder feedback op een manier die turners in hun kracht zet

 • 1,5 uur
 • Online met MS Teams, geen reistijd
 • vol = vol
   
  Laat je inspireren door andere trainers!

Bijscholing voor verenigingen

In The Pocket - groepen en verenigingen

€ 45,- Early Bird nu € 20,- p.p.

Workshop voor verenigingen

Workshops met eigen gekozen onderwerpen op een manier die trainers in hun kracht zet

 • 1,5 uur
 • 4-20 deelnemers
 • Gratis intake gesprek met bestuur en trainers.
Verbeter je bestuur-trainer relatie
Danielle Boek
Danielle Boek

“Amber luisterde aandachtig en kon gerichte vragen stellen die mij anders lieten nadenken over mijn gedachtes. Amber is warm en toegankelijk, ik kon doordeweeks ook nog vragen stellen toen ik die had. Omdat zij vertrouwen in mij had, kreeg ik het zelf ook.

Het traject was overzichtelijk en ik boekte al redelijk snel resultaat. Ik kreeg huiswerkopdrachten die me doordeweeks actief bezig hielden met het omgooien van gedachtepatronen, en tips die ik tijdens de training kon toepassen. Het heeft erg geholpen: ik begon als iemand die misselijk was van de zenuwen, naar iemand die weer uitkijkt naar de trainingen en er plezier bij beleeft.”

Myrthe Oostenbrink
Myrthe Oostenbrink

“Tijdens de trainingen heb ik Amber ervaren als een ontzettend goede en fijne trainer/coach. Zo is Amber zelf altijd ontzettend gemotiveerd en energiek tijdens het geven van de training, wat een goed resultaat heeft op de teamleden. Tevens bereid Amber ook fijn de trainingen voor en staat altijd open voor eventuele aanpassingen die gemaakt moeten worden vanwege blessures of andere redenen. Al met al heeft Amber het altijd het beste voor met de teamleden en kan er erg prettig samen worden gewerkt met Amber.”

Alex Auer
Alex Auer

“Amber was my coach and teammate for the past three years. She is an open minded and joyful person.
Her trainings are challenging but safety is the most important at all times. Especially with beginners she pays a lot of attention to posture and the execution of exercises.
But next to the athletic side, Amber always made sure that there is a constructive and friendly atmosphere in the team and managed to make everybody feel self-confident about their athletic skills and physical appearance.”